Bungalow for sale

349000€

3 bedrooms 167 square meters

Immoweb code : 20232240
Immoweb code : 20232240

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
167 square meters livable space
864 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze eigendom is centraal gelegen in het rustige Leeuwergem. Doch de N42 is vlakbij en het centrum van Zottegem ligt op enkele minuten rijden met de wagen. Tegenover de eigendom is er een gezellig pleintje met petanque club.
De woning werd gebouwd op een perceel van 864 m², geniet een zeer stevige structuur en werd voor het eerst bewoond begin de jaren '70. De laatste jaren gebeurden enkele belangrijke energetische ingrepen zoals het plaatsen van muurisolatie (7cm), dakisolatie (10cm), 7 zonnepanelen (2017), zonneboiler en een thuisbatterij (2022).
Indeling: inkom/gang met inbouwkasten, lichtrijke woonkamer met grote ramen, grote leefkeuken, 3 ruime slaapkamers, ingerichte badkamer, apart toilet, grote garage met sectionaalpoort. Praktische kelder en grote zolder.
Oprit voor meerdere wagens. Leuke tuin achteraan met mooi groen vergezicht op weides.
De woning is perfect bewoonbaar maar vraagt wat opfrissingswerk om te voldoen aan het hedendaags wooncomfort.
EPC: 344 kWh/(m² jaar), energielabel D (geen renovatieplicht). Woongebieden, geen vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: A, geen risicozone voor overstromingen.
U kan alle attesten bij verkoop downloaden via de website janssens-leroy.be

Get in touch