Bungalow for sale

598000€

2 bedrooms 242 square meters

Immoweb code : 20155838
Immoweb code : 20155838

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
242 square meters livable space
1057 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige open bebouwing, gebouwd in 2005, ligt op een boogscheut van het centrum van Sint-Katelijne-Waver en werd steeds met de grootste zorg onderhouden. De woning is ontworpen als laagbouwvilla, al kan de zolder omgevormd worden tot extra slaap- en badkamers.

We betreden de woning langs de zijkant. In de hal is er een gastentoilet voorzien en is er een doorgang naar de ruime woonkamer. De keuken is volledig uitgerust met alle toestellen. De moderne verandakamer zorgt voor een aangename connectie met de tuin.

Verder op het gelijkvloers is er nog een wasplaats, badkamer met bad en inloopdouche en zijn er twee slaapkamers. Bovendien is er een ruime garage.

Wie nood heeft aan meer ruimte, kan gebruik maken van de zolder, die ruim 100 m2 groot is. Hier kunnen nog een 3-tal slaapkamers en een badkamer gerealiseerd worden. Bovendien zijn de voorzieningen reeds genomen om er een vaste trap te kunnen plaatsen.

Buiten kan je van een knap aangelegde tuin genieten, met achteraan een moestuin en een serre. Bovendien heb je zicht op groen, dankzij de achterliggende weide.

De elektriciteit is conform gekeurd.

Pandenjagers is een transparant vastgoedkantoor waarbij de kopers een vaste commissie van 10.000 euro (incl. BTW) boven op de vraagprijs betalen. Zo kennen kopers duidelijk de kosten en de werkelijke waarde van hun aankoop. Dit verschilt van traditionele makelaars die de commissie verbergen in een te hoge verkoopprijs.

Interesse in dit pand? Contacteer ons voor een

Get in touch