Building for rent

2600€ per month

288 square meters

Immoweb code : 11415606
Immoweb code : 11415606

Overview

288 square meters livable space
518 square meters of land

Description

Nieuwbouw KMO Unit met kantoorruimte

Deze goed gelegen nieuwe KMO-unit biedt een ruime bedrijfshal, opslagruimte, moderne kantoorfaciliteiten en een flexibele indeling.
De ligging is zeer gunstig. Het centrum van Hasselt is vlakbij, zo ook op- en afritten van autosnelwegen. Doch is het rustig gelegen met zicht op het Albertkanaal. Van hieruit geniet je een vlotte bereikbaarheid.

De KMO-unit heeft een gelijkvloerse oppervlakte van 156m² en 132m² op de 1ste verdieping.

De gelijkvloerse bedrijfsruimte is uitgerust met een sectionale poort voor een eenvoudige toegang voor verschillende types van voertuigen en een gepolierde industriële betonvloer.

Op de eerste verdieping is een overvloed aan natuurlijke lichtinval en hier vinden we een kantoorruimte met 3 aparte burelen, een volledig ingerichte keuken en een aparte bergplaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een potentiële badkamer, deze ruimte kan ook als extra kantoor gebruikt worden. Verder is hier nog een ruim terras.

De afwerking van de bedrijfsruimte en de kantoren is uitermate zorgvuldig gebeurd, met oog voor detail en kwaliteit. Er is vloerverwarming voorzien zowel gelijkvloers als op de verdieping.  
Er zijn 6 privatieve autostaanplaatsen. 

De huur bedraagt 2600,- €/maand (excl. BTW). Onroerende voorheffing en huurlasten ten laste van de huurder.

De mogelijkheden zijn eindeloos in deze KMO-unit. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie of een bezoek.
 

Renovation obligation: unknown

Get in touch