House boat for sale

499000€

150 square meters

Immoweb code : 11473611
Immoweb code : 11473611

Overview

150 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtig gerenoveerde kantoorboot ligt midden in het hart van de stad te Stropkaai. Deze kantoorboot biedt een ongeëvenaarde combinatie van sereniteit en stedelijke dynamiek. Gemakkelijk bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer.

Bij het binnenkomen is er meteen een gezellige ontvangstruimte met een comfortabel zitgedeelte, perfect voor het ontvangen van klanten en gasten. De grote open werkruimte is flexibel in te richten en kan eenvoudig worden opgesplitst. De ingebouwde kasten bieden voldoende opbergruimte, zodat alles netjes en georganiseerd blijft.
Langs de voorzijde van de boot bevindt zich een privékantoor, een ideale plek voor vertrouwelijke gesprekken of geconcentreerd werk.
De vele grote ramen in de gehele boot laten een overvloed aan natuurlijk licht binnen, waardoor een inspirerende en levendige werkomgeving ontstaat. Het uitzicht op het kabbelende water biedt een serene achtergrond die bijdraagt aan een productieve werkdag.

De volledig uitgeruste keuken is voorzien van alle moderne toestellen, perfect om een smakelijke lunch te bereiden of een snelle kop koffie te zetten. Verder beschikt de kantoorboot over snelle internetverbinding, airconditioning voor een aangenaam binnenklimaat, een alarmsysteem voor extra veiligheid, een douche en twee toiletten.

Maar dat is nog niet alles, aan de buitenzijde van de boot bevindt zich een groot dek/terras. Deze veelzijdige ruimte is perfect voor het organiseren van evenementen, workshops of gewoon voor een ont

Get in touch