Apartment for sale

270000€

2 bedrooms 70 square meters

Immoweb code : 20164305
Immoweb code : 20164305

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
70 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit hoogwaardig afgewerkte appartement is gelegen residentie Zonnewende op de strandwijk van Zeebrugge en ligt op wandelafstand van het strand en verschillende horecazaken.
Het appartement werd volledig opnieuw ingericht waarbij er enkel gebruik werd gemaakt van kwalitatieve materialen en maatwerk. Het appartement verwelkomt je in een ruime inkomhal met gastentoilet. Vervolgens betreed je de uiterst lichtrijke leefruimte die werd voorzien van grote raampartijen. Via een schuifraam wordt toegang verkregen tot het zonneterras waar het ten alle tijden heerlijk vertoeven is.
Aanpalend aan de leefruimte treffen we de tot in de puntjes uitgeruste open keuken. Deze prachtige keuken is voorzien van alle nodige applicaties en biedt voldoende werkruimte. Vervolgens omvat het appartement 2 volwaardige slaapkamers, een ruime badkamer met prachtige douche en een lavabo.
Een grote troef van dit appartement is dat er ook de mogelijkheid bestaat tot het aankopen van een toegankelijke garagebox in het gebouw voor een meerprijs van 42.500- euro.
Bent u op zoek naar een prachtig woon appartement of tweede verblijf aan zee? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Get in touch