Apartment for sale

105000€

1 bedroom 40 square meters

Immoweb code : 20032930
Immoweb code : 20032930

Overview

1 bedroom
40 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit gezellige appartement op de eerste verdieping, gelegen op wandelafstand van het centrum van Waregem, is een ideale woonoptie voor starters, koppels of investeerders. Het charmante appartement wordt aangeboden onder erfpacht en is volledig geschilderd en momenteel verhuurd, wat het extra aantrekkelijk maakt voor beleggers.

De woning beschikt over een ruime slaapkamer, een lichte en ruime leefruimte, en een volledig geïnstalleerde keuken met alle nodige inbouwtoestellen. De moderne badkamer is uitgerust met een douche en toilet, waardoor aan alle dagelijkse behoeften wordt voldaan. Daarnaast biedt het appartement zowel aan de voor- als achterzijde een terras, perfect voor ontspanning en buitenmaaltijden.

De ligging is een groot pluspunt, op slechts enkele minuten wandelen van het bruisende centrum van Waregem. Hier vindt u alle voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, restaurants, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. Het gebouw zelf is goed onderhouden, wat bijdraagt aan een prettige en comfortabele woonomgeving.

Dit appartement wordt aangeboden onder erfpacht. Voor meer informatie over de voorwaarden van de erfpacht, kunt u contact met ons opnemen.

Get in touch