Apartment for sale

230000€

1 bedroom 69 square meters

Immoweb code : 20089490
Immoweb code : 20089490

Overview

1 bedroom
1 bathroom
69 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Instapklaar gelijkvloers appartement met 1 slpk. te Veerle-Laakdal.

Het appartement maakt deel uit van een kleine residentie en dateert van 2013.

Ligging: Gelegen op wandelafstand van het centrum van Veerle-Laakdal. Supermarkten, scholen, bushaltes, sportfaciliteiten, ... liggen in de onmiddellijke omgeving. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn tevens vlot bereikbaar.

Indeling: Inkom, apart toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, wasplaats/berging, terras met tuintje en garage.

Omschrijving: De inkomhal geeft uit op een gezellig woonkamer met een volledig geïnstalleerde open keuken. Vanuit deze ruimte heeft u zicht en toegang tot het terras en privatief tuintje. Verder is er een ruime slaapkamer met maatkasten, een apart toilet, een wasplaats/berging en een badkamer met douche en wastafelmeubel aanwezig. Tot slot is er een garage met elektrisch poort aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement werd steeds goed onderhouden en verkeert in perfecte staat. Wie op zoek is naar een gunstig gelegen en instapklaar gelijkvloers appartement is hier aan het juiste adres. EEN AANRADER!

Extra's:
- EPC
- Keuring elektriciteit conform AREI


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch