Apartment for sale

* 318646€

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 11400086
Immoweb code : 11400086
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
90 square meters livable space
Floor : 1

Description

Appartement A1.2

Over het appartement:

Dit appartement is gelegen aan de kant van de Tiensesteenweg. Het appartement (90m²) bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en is bereikbaar met de lift. Aan de achterzijde van het appartement krijgen we toegang tot de leefruimte met open keuken en aansluitende bergruimte, de leefruimte kijkt uit op het overdekte terras (13,4m²) en de gemeenschappelijke parktuin. Vooraan bevinden zich nog een apart toilet, de badkamer en twee ruime slaapkamers. De plannen van het appartement kan u downloaden op onze website.

Over het project:

Een uniek project waar heden en verleden samenkomen in een oase van rust
In dit woonproject in centrum Sint-Truiden worden statige herenhuizen nieuw leven ingeblazen met moderne architectuur en als verfrissende twist een parktuin die twee projecten in één doet samensmelten. Het herenhuis aan de kant van de Tiensesteenweg zal ruimte bieden voor 7 appartementen, waaronder 1 penthouse. Aan de kant van de Halmaalweg verrijst een knap modern gebouw met ruimte voor 9 appartementen.

Met in totaal 16 topappartementen verdeeld over het historische herenhuis en het nieuwbouw gedeelte, belooft deze perfecte fusie van oud en nieuw een evenwichtige leefomgeving waar comfort en verfijning centraal staan.

De ligging van het project is uitzonderlijk gunstig, vlakbij het station en het stadscentrum van Sint-Truiden. Alle dagelijkse benodigdheden kan je hier op wandelafstand vinden.

Klasse en esth...
Renovation obligation: unknown

This property is part of the project

Get in touch