Apartment for sale

235000€

2 bedrooms 109 square meters

Immoweb code : 20040198
Immoweb code : 20040198

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
109 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een top gelegen appartement met 2 slaapkamers en prachtig terras? Lees dan zeker verder!
 
Dit ruime appartement biedt de perfecte balans tussen stadsleven en huiselijk comfort. Gelegen nabij scholen, openbaar vervoer en belangrijke wegen, en voorzien van een conform elektriciteitsattest en een gunstige EPC-score, garandeert het zowel gemak als lage energiekosten. Dit appartement is een ideale keuze voor zowel investeerders als mensen die zelf willen wonen. 

Indeling:
-Kelder: Een staanplaats en berging, deze dienen mee aangekocht te worden voor 20 000euro.
-1steV: Binnenkomst via een uitnodigende hal (7m²) met directe toegang tot het toilet en de lichte leefruimte(37m²). De leefruimte vormt het centrale punt van het appartement en leidt soepel naar de keuken (7m²) en het aangrenzende terras (7m²), perfect voor een kopje koffie in de ochtend of een drankje in de avond. Verder nog een functionele badkamer (13m²) met ligbad en een wastafel in meubel. Via een nachthal (5m²) kom je bij twee ruime slaapkamers (17-13m²), een handige berging voor extra opslag en een groot terras (36m²) met uitzicht op een groen dak. Elk detail van het appartement is zorgvuldig ontworpen voor comfort en stijl.

Dit is uw kans om te investeren in een toplocatie die zowel stabiele huurinkomsten als potentieel voor waardevermeerdering biedt, of om te genieten van de voordelen van het zelf bewonen van een prachtig, centraal g

Get in touch