Apartment for sale

259000€

2 bedrooms 117 square meters

Immoweb code : 20023832
Immoweb code : 20023832

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
117 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een volledig gerenoveerd appartement met terras? Lees dan zeker verder!

Gelegen nabij scholen, diverse openbaar vervoer opties en belangrijke invalswegen, biedt dit pand een uitstekende bereikbaarheid. Daarnaast geniet het appartement van een conforme elektrische installatie, een garagebox, en niet te vergeten, een groot terras die uitzonderlijk is voor stadsappartementen. Deze buitenruimte biedt een perfecte plek voor ontspanning.

Indeling:
-1steV: Het appartement, gelegen op de eerste verdieping, verwelkomt u in een ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer (42m²) en toilet. De grote woonkamer biedt ruimte en comfort voor zowel ontspanning als gastvrijheid. Aangrenzend vindt u de moderne keuken (10m²) uitgerust met het nodige comfort. Verder beschikt het appartement over een praktische wasruimte ,een stijlvolle badkamer (5 m²) met inloopdouche en wasmeubel, en twee ruime slaapkamers (18-15m²). Het appartement is tevens voorzien van extra opbergruimte in de berging beneden.

De garagebox dient mee aangekocht te worden voor 25.000 euro.

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting NIET van toepassing.

Dit prachtig gerenoveerde appartement biedt niet alleen een thuis, maar een levensstijl van gemak en klasse, verrijkt met de luxe van een groot terras. Ideaal als opbrengsteigendom. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een bruisende gemeenschap met alle gemakken binnen handbereik. P

Get in touch