Apartment for sale

2 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 20099993
Immoweb code : 20099993

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit lichtrijk appartement op de derde verdieping biedt een unieke kans om te wonen in een aangename omgeving, op wandelafstand van Gent-Dampoort, vlakbij openbaar vervoer en invalswegen, op fietsafstand van centrum Gent én vlakbij de groene oase Rozebroeken.
Bij het betreden van dit appartement wordt u meteen verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de strategische hoekligging. De recent geïnstalleerde ramen met zonnescreens zorgen niet alleen voor uitstekende isolatie, maar ook voor een aangenaam binnenklimaat.
De ruime nieuwe keuken is modern ingericht en voorzien van alle nodige apparatuur. De twee ruime slaapkamers en het gezellige hoekterras, waar u kan genieten van het mooie uitzicht op de gemeenschappelijke tuin, maken het plaatje compleet.
Bovendien is er ook een handige kelderberging voorzien en heeft u de mogelijkheid tot aankoop van een garagebox aan €25.000,-
Dit appartement is niet alleen modern en comfortabel, maar dankzij de nieuw geplaatste gevelisolatie ook zeer energiezuinig!
Wacht niet langer en contacteer ons via 09 380 09 74 of via [email protected] om deze ideale woonst in een rustige, groene buurt te komen bezoeken.

Get in touch