Apartment for sale

349000€

2 bedrooms 108 square meters

Immoweb code : 20025864
Immoweb code : 20025864

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
108 square meters livable space
Floor : 2

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Op korte wandelafstand van Schoten centrum en nabij park Vordenstein bieden wij u dit recent ( bouwjaar 2010) en uitstekend onderhouden dakappartement op de 2de verdieping in een kleinschalig gebouw met 3 wooneenheden.
Dit groot appartement van ca. 108m² heeft als sterke troef de mooie gevelbreedte ( ca. 15.00m) waardoor u beschikt over 2 volwaardige, ruime slaapkamers, maar tevens ook een leefruimte over een gevelbreedte van ca. 7.50m met grote schuiframen waardoor u hier optimaal kan genieten van een uitstekende lichtinval en open zicht.
Via deze leefruimte hebt u trouwens doorgang naar het terras met een aanzienlijke oppervlakte van ca. 15m². Verder is er een open keuken met aansluitend een ruime voorraadberging, een ruime badkamer met douche als ook een apart toilet. Kortom ene uitstekende indeling.
Op het gelijkvloers bevindt zich een gemeenschappelijke garagecomplex waar elk appartement beschikt over een individuele, ruime staanplaats en grote individuele berging.
Samengevat een recent appartement met zeer goed energielabel, uitstekende locatie, mooi woonvolume met zeer goede indeling en degelijke afwerking: Gouden tip: Boek snel uw afspraak en kom dus zeker niet TE LAET!

Get in touch