Apartment for sale

294000€

2 bedrooms 105 square meters

Immoweb code : 20136512
Immoweb code : 20136512

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
105 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een ruim, energiezuinig en comfortabel appartement met een prachtig uitzicht? Dan is dit ruime appartement op de bovenste verdieping precies wat u zoekt! Gelegen aan de Markt in Ruddervoorde biedt dit appartement de unieke combinatie van ruimte en gemak!

Je wordt warm verwelkomd in een grote inkomhal die toegang biedt tot de ruime living. Deze mooie leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij de grote schuiframen die uitgeven op het zonneterras en een mooi uitzicht bieden op de Markt. De lichtrijke en goed uitgeruste keuken is perfect voor het bereiden van een heerlijke maaltijd. De keuken geeft eveneens uit op het zonneterras waar het 's morgens heerlijk vertoeven is met een kopje koffie, voor de ideale start van de dag. Via de nachthal kom je terecht bij de 2 ruime slaapkamers, een ruime berging en een apart toilet.
Voor de dagelijkse hygiëne is alle modern comfort voorzien in de badkamer met een dubbel lavabomeubel en een inloopdouche.

Wonen aan de Markt betekent dat u alle voorzieningen binnen handbereik heeft: winkels, eetgelegenheden, dokters, scholen, een speelplein en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. U kan genieten van een gezellige sfeer of u terugtrekken in uw eigen oase van rust in uw appartement.

U heeft de mogelijkheid om een garagebox aan te kopen, die gemakkelijk toegankelijk is via de inrit naar de grote parking achteraan.

Wilt u dit prachtige appartement met uw eigen ogen zien? Contacteer ons dan snel voor een afspra

Get in touch