Apartment for sale

2 bedrooms 82 square meters

Immoweb code : 11477456
Immoweb code : 11477456

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
82 square meters livable space
Floor : 0

Description

Appartement 2 Sl.

Sorry, there is no English translation. Aan de Langeweg in Ronse, op 10 minuten wandelen van het station en het centrum, ligt deze mooie residentie met 5 appartementen, elk met een eigen terras, een privéparking en een tuin voor de gelijkvloerse appartementen.
Het appartement 0.3 van 82m2 ligt op gelijkvloers en heeft een tuin en terras op het ZuidWest, een hal, een woonkamer met een volledig uitgeruste keuken met centraal kookeiland, een nachthal die leidt naar 2 slaapkamers, een toilet en een badkamer met Italiaanse douche en wastafel, en een technische ruimte. Alle appartementen zijn zorgvuldig afgewerkt met kwaliteitsmaterialen, volledig uitgeruste keukens met stenen werkbladen, warmtepompen met vloerverwarming, 10 zonnepanelen perflat (4150 Wp), fietsenstalling met oplaadpunt per flat. Een bezoek aan de site is zeker de moeite waard. Alle appartementen zijn afgewerkt en klaar voor oplevering.
Prijs voor een appartement met terras/tuin EN parkeerplaats (exclusief btw en kosten). de aansluitingskosten bedragen EUR 5.000,00 + BTW.
De kosten van de architect, ingenieur, EPB en het post-interventiedossier (DPI) zijn inbegrepen.
Als je een waardebepaling van je bestaande woning wenst, aarzel dan niet om contact met me op te nemen op het nummer 0475 70 36 19.
De landmeter zal de juiste opmeting van de tuin gelijkvloers percelen opmeten. De oppervlakte van de tuinen en parkeerplaatsen zijn momenteel een schatting

Get in touch