Apartment for sale

163000€

2 bedrooms 107 square meters

Immoweb code : 20231145
Immoweb code : 20231145

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
107 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers, ideaal als investering of voor eigen gebruik? Dan is deze prachtige woning in het hart van Oud-Turnhout precies wat u zoekt!
U betreedt het appartement op de tweede verdieping. De inkomhal leidt u naar de lichte en uitnodigende woonkamer, die perfect is voor ontspanning en entertainment. De ruime keuken is aangrenzend en biedt voldoende ruimte voor al uw culinaire avonturen. Het appartement beschikt over twee royale slaapkamers en een moderne badkamer, uitgerust met een ligbad, toilet, lavabo en aansluitingenvoor een wasmachine en droger. Het gezellige terras nodigt uit tot heerlijke momenten in de buitenlucht.
Dit appartement is gelegen in een rustige straat, vlakbij het bruisende centrum van Oud-Turnhout. Hier vindt u diverse winkels, gezellige horecazaken en andere voorzieningen. Bovendien bent u binnen enkele minuten op de stadring van Turnhout, met een snelle verbinding naar de E34 in de richting van Antwerpen of Eindhoven.
Pluspunten
Energiezuinig
Hoogrendementbeglazing
Aangename en rustige ligging
Goed onderhouden
Ideaal als investering
Kan u niet wachten om dit appartement te bezichtigen? Bel ERA ONE op 03 360 85 30!

Get in touch