Apartment for sale

289000€

1 bedroom 76 square meters

Immoweb code : 20011527
Immoweb code : 20011527

Overview

1 bedroom
1 bathroom
76 square meters livable space
Floor : 1

Description

Investment property - Appartementbulding

Sorry, there is no English translation. Prachtig gerenoveerd appartement (76m²) voorzien van 1 slaapkamers en terras op toplocatie te Mortsel!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Mortsel, centraal, residentieel maar tevens rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, gastentoilet, masterbedroom, badkamer, terras en kelderberging!

Omschrijving: U betreedt het appartement en komt binnen in de lichtrijke leefruimte, met sierschouw. Aansluitend aan de leefruimte vindt u de volledig geïnstalleerde keuken, voorzien van kwalitatieve toestellen en een gastentoilet. Het slaapgedeelte van het appartement is voorzien van een lichtrijke masterbedroom met aansluitend het terras. Voorts is er nog een badkamer die prachtig is afgewerkt en voorzien van een inloopdouche. Tot slot is er nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een kelderberging voorzien!

Kortom: Prachtig gerenoveerd appartement met terras geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Mortsel!

Bijzonderheden:
- toplocatie
- hoogwaardige afwerking
- Dubbele beglazing
- EK-conform
- terras

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 169kWh/m²jaar
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch