Apartment for sale

379000€

6 bedrooms 147 square meters

Immoweb code : 11488144
Immoweb code : 11488144

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
147 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze opbrengsteigendom is gunstig gelegen in het centrum van Mol, op wandelafstand van het Rondplein, nabij alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer, station, sportcomplex Vita Den Uyt, ... ) en met een vlotte verbinding naar de Ring en de omliggende gemeenten (Geel, Balen, Meerhout en Dessel). We vinden hier twee appartementen met elk een bruikbare vloeroppervlakte van 73,50 m²

De appartementen zijn te betreden via de gemeenschappelijke inkomhal welke toegang biedt naar beide appartementen en de kelderbergingen.

De woonkamers en aansluitende keukens bevinden zich aan de voorkant van het gebouw, waardoor u dankzij de Z oriëntatie hier van veel lichtinval geniet. De keukens zijn proper uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, wastafel en vaatwasser. Naast de keuken geniet u van een kleine extra berging, ideaal voor enkele voedingswaarden. De nachthal geeft toegang tot de badkamer, een ruime berging/ kinderkamer en de 2 slaapkamers, dewelke zich achteraan het gebouw bevinden. Hier geniet u van stilte en de N oriëntatie (koele kamers). Zowel de keuken als de badkamer werden enkele jaren geleden nog vernieuwd.

Het appartement op het gelijkvloers profiteert van een aangelegde tuin van + 90 m² terwijl het bovenste appartement voorzien is van een terras van 7m²

Via vaste trap is er toegang naar de kelderbergingen die zorgen voor extra stockage ruimte voor materialen zoals fietsen, opbergdozen en overige spullen,... .

Beide appartementen zijn momenteel verh

Get in touch