Apartment for sale

225000€

1 bedroom 100 square meters

Immoweb code : 11475076
Immoweb code : 11475076

Overview

1 bedroom
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Instapklaar appartement met ruime polyvalente zolder te koop in het hartje van Lier! Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping in een verzorgd gebouw (zonder lift). Het appartement bevindt zich op wandelafstand van de Grote Markt in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer, scholen, de vesten.
We betreden het appartement via een inkomhal die ons via een trap leidt naar de lichtrijke woonkamer met open keuken. De keuken is volledig uitgerust met volgende toestellen: oven - vaatwasser - gasvuur (5 bekken) - dampkap - spoelbak. Verder is er een apart toilet en badkamer die voorzien is van een douche, enkele lavabo met meubelkast en aansluiting wasmachine en droogkast. Er is één slaapkamer aanwezig. Via een uittrekbare trap kan je de grote zolderruimte bereiken die nog een tal van mogelijkheden biedt. Zo kunnen er bv. nog extra slaapkamers gecreëerd worden.
Extra pluspunten: gunstig EPC, conforme elektriciteit, asbestvrij, aparte meters voor de nutsvoorzieningen, gemeenschappelijke fietsenberging op het gelijkvloers. Voor meer info of vrijblijvend bezoek: 0494/99.29.01 (Katrijn)

Get in touch