Apartment for sale

169000€

2 bedrooms 73 square meters

Immoweb code : 20183293
Immoweb code : 20183293

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
73 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Indeling: woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, zolder (slaapkamer + opslagruimte), terras, kelderberging

Beschrijving: Dit gezellige appartement biedt een knusse woonervaring met een praktische indeling. Bij binnenkomst word je verwelkomd in de woonkamer, die overgaat in een open keuken. De keuken is uitgerust met een elektrisch fornuis, een dampkap en een spoelbak. Verder beschikt het appartement over een slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping, momenteel dient deze als berging. De badkamer is voorzien van een douche, een lavabo en een toilet. Via de trap in de woonkamer bereik je de zolderverdieping, waar zich een tweede slaapruimte bevindt. Deze verdieping biedt tevens extra opslagruimte, ideaal voor het opbergen van persoonlijke bezittingen. Aan de buitenzijde beschikt het appartement over een heerlijk terras, gericht op het zuidoosten. Verder beschikt het appartement ook over een kelderberging, ideaal als extra opslagruimte.

Dit appartement is perfect voor eigen bewoning dankzij de leuke indeling en gunstige ligging in een levendige buurt. Met zijn centrale locatie is dit appartement ook een uitstekende investering voor verhuur. Of u nu zelf wilt genieten van een comfortabele woning of een stabiel rendement zoekt, dit appartement biedt beide mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- 2 slaapkamers
- EPC C
- Terras
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRA

Get in touch