Apartment for sale

349000€

2 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 20088147
Immoweb code : 20088147

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
135 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Plan nu uw bezoek online of maak een afspraak via [email protected].
Dit dakappartement met veel lichtinval en een ruim terras biedt een unieke kans voor wie een ruime en zonnige woonst zoekt met mooi uitzicht. Met een oppervlakte van 135 m² biedt dit appartement ruimte en comfort, gelegen op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.
De ruime inkomhal leidt naar de verschillende woonruimtes. De open woonkamer heeft grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De keuken is voorzien van hoogwaardige materialen en alle moderne apparatuur, waaronder een inductievuur, ingebouwde koelkast, wijnkoeler en vaatwasser. Daarnaast is er een gezellige koffiehoek.
Het appartement heeft twee slaapkamers, elk met toegang tot het terras. De moderne badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele wastafel en handdoekradiator. Verder is er een apart toilet en een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast.
Met vloerverwarming, ventilatiesysteem C en conformiteit aan de elektriciteitsnormen bent u verzekerd van energiezuinig en duurzaam wonen. Het energieprestatiecertificaat voldoet al aan de normen voor 2050. Extra comfort is voorzien door de geïnstalleerde airconditioning.
De garagebox op niveau -1 met extra kelderruimte is verplicht aan te kopen voor €7.500.

Get in touch