Apartment for sale

* 239500€

1 bedroom 62 square meters

Immoweb code : 20166795
Immoweb code : 20166795
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
62 square meters livable space
Floor : 0

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Residentie "In Endert" wordt gekenmerkt door zijn unieke architectuurstijl en bestaat uit 5 woonentiteiten! De appartementen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen, die u zelf nog kan bepalen. Ze zijn uiterst energiezuinig met een Epeil onder 0 waardoor u de 1ste 5 jaar volledig bent vrijgesteld van de onroerende voorheffing.
Voorzien van geothermische warmtepomp met vloerverwarming en passieve koeling, zonnepanelen, ventilatiesysteem D en aluminium buitenschrijnwerk.
Er zijn 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar en ieder appartement beschikt over een mooi terras! Verder is er nog regenwater recuperatie voorzien waar de toiletten op aangesloten worden en een gemeenschappelijke buitenkraantje.
Een garagebox is verplicht bij aan te kopen.
Unieke bijzonderheden vliegenramen, rolluiken aan de slaapkamers, LED-verlichting voorzien in bergingen/garagebox en badkamers.
Benieuwd naar dit uniek nieuwbouwproject?
Contacteer ons voor een bezoek via 014/76 24 54 of [email protected]
Verkoop geschiedt onder registratierechten op het grondaandeel (12%) en BTW op het constructieaandeel (6%* of 21%)
Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch