Apartment for sale

269000€

2 bedrooms 96 square meters

Immoweb code : 20183397
Immoweb code : 20183397

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
96 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit gezellig appartement bevindt zich op een boogscheut van het centrum te Kruibeke.

Welkom in Kruibeke. Dit appartement op de eerste verdieping gelegen te Langestraat 67 is een goede opbrengsteigendom of ideaal om zelf te bewonen. Aan u de keuze. Met zijn centrale ligging biedt dit twee slaapkamer appartement heel veel mogelijkheden. In de nabije omgeving zijn er scholen, openbaar vervoer en invalswegen. Achteraan het complex bevindt zicht een praktische garagebox, altijd handig. Via de trap of de lift betreden we de eerste verdieping. Bij binnenkomst komen we terecht in de leefruimte. Deze ruimte bestaat uit een lichtrijke zitruimte met eetplaats en is voorzien van een mooie tijdloze parket.De leefruimte biedt toegang naar de ruime open keuken die voorzien is van hedendaagse toestellen. Aanpalend vinden we nog een handige berging terug.

Eenmaal verder zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig en een badkamer. De badkamer is voorzien van toilet, douche, ingemaakte kast en dubbele wastafel. Als extra troef is het appartement voorzien van een gezellig ruim terras waar je kan genieten van de buitenlucht. Zalig.

Troeven:
- Instapklaar
- EPC label B
- Garage inbegrepen
- Centrale ligging
- Opbrengsteigendom
- 2 slaapkamers

Bent u ook zo enthousiast over dit appartement? Maak dan snel een afspraak. Wij helpen u graag verder.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in

Get in touch