Apartment for sale

335000€

3 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 20043825
Immoweb code : 20043825

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit volledig instapklare appartement is gelegen in het centrum van Kortenberg. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en werd in 2021/22 gerenoveerd. Er is een vlotte toegang tot het openbaar vervoer (bushalte om de hoek/ station op wandelafstand), winkels, en alle invalswegen met perfecte aansluiting richting Leuven/Brussel.

Het appartement beschikt over een ruime en lichtrijke living met ingerichte open keuken welke voorzien is van een inductie kookplaat, vaatwas, koelkast, diepvries, oven en dampkap. De living geeft uit op het terras.
Het appartement beschikt over 3 kamers. De ruimste kamer is momenteel ingericht als slaapkamer en de kleinste kamer functioneert als dressing. Verder is er ook nog een kleine berging, een ruime opbergkast in de gang en een apart toilet. De badkamer is volledig uitgerust met douche en lavabo.

Verwarming is op aardgas (dit is een gemeenschappelijke kost) en er zijn individuele tellers voor de nutsvoorzieningen. Er is ook een lift aanwezig in het gebouw, waardoor je makkelijk boodschappen kan vervoeren. Momenteel zijn er geen garages meer beschikbaar. Huidige bewoners hebben uiteraard voorrang indien er een garage opnieuw beschikbaar komt.

! Aankoop van de meubelen is mogelijk !

Interesse? Neem gerust contact met me op via 0479/289 623 of [email protected]

Get in touch