Apartment for sale

249000€

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 20142025
Immoweb code : 20142025

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Bent u op zoek naar een modern en volledig opgefrist appartement in Kontich? Dit instapklare 2-slaapkamerappartement is ideaal voor starters, gezinnen en investeerders. Het combineert wooncomfort, een uitstekende ligging en interessante extra's.
Bij het binnenkomen valt meteen de ruime en lichtrijke woonkamer op, die dankzij de grote raampartijen baadt in natuurlijk daglicht. De aansluitende keuken zorgt voor een praktisch en open gevoel, ideaal voor gezellige momenten.
De grootste slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een dubbele kast en een dressing. De tweede slaapkamer is perfect als kinder- of logeerkamer, of kan dienst doen als bureau. De badkamer, die steeds goed onderhouden is, verkeert in uitstekende staat, en er is een afzonderlijk toilet voor extra comfort.
Als extra troef beschikt dit appartement over een eigen terras, waar u kunt genieten van de buitenlucht. Daarnaast is er de mogelijkheid om een garage met voorliggende staanplaats aan te kopen voor 27.000. De garage is strategisch gelegen aan een verbindingsweg, wat zorgt voor gemakkelijke toegankelijkheid en extra veiligheid. Bovendien zijn de gemeenschappelijke kosten laag, wat bijdraagt aan de financiële aantrekkelijkheid van dit pand.
Dit appartement biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen op een toplocatie. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Aarzel niet en plan vandaag nog uw bezichtiging via info@vast

Get in touch