Apartment for sale

299000€

4 bedrooms 231 square meters

Immoweb code : 11491258
Immoweb code : 11491258

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
231 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een uitstekend gelegen woning met 4 slaapkamers, zonnig terras en tal van mogelijkheden? Zo gevonden!

Deze instapklare duplex is uitstekend gelegen in het centrum van Kieldrecht, invalswegen, winkels, openbaar vervoer en heeft heel wat in zijn mars. Enkele troeven zijn namelijk de uitstekende indeling, de bereikbaarheid en het enorme potentieel.

Indeling:
- 1steV:  Via de ruime inkomhal (19m²), heb je een bergruimte (7m²). Vervolgens kom je in de ruime lichtrijke leefruimte (34m²) die in verbinding staat met een half open keuken (9m²) voorzien van alle comfort. Verder is er een afgewerkte badkamer (6m²) voorzien van toilet en douche. Op deze verdieping zijn er nog 3 ruime slaapkamers (6-12-15m²) waarvan 1 slaapkamer met een terras van 13m².

-2deV:  Via de traphal, kom je in de 2de ruime leefruimte (36m²) waar de aansluitingen voor een eventuele keuken aanwezig zijn. Verder is er ook een 2de badkamer (5m²) voorzien van toilet en inloopdouche. Tot slot is er nog een ruime slaapkamer (13m²).

Interesse in deze prachtige duplex dat op elke verdieping beschikt over een volledige woon entiteit? Maak dan snel een afspraak voor deze uitstekend gelegen woning!

Get in touch