Apartment for sale

315000€

2 bedrooms 115 square meters

Immoweb code : 20180741
Immoweb code : 20180741

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
115 square meters livable space
Floor : 3

Description

Uniek Penthouse met prachtige verzichten in het hartje van …

Dit recent en uiterst groot 2 slaapkamer penthouse is gelegen in het hartje van Jabbeke. Door zijn ligging en 3 terrassen is dit appartement een echter topper in zijn prijsklasse. Alle faciliteiten (scholen, winkels, natuur en recreatie) bevinden zich op een boogscheut. Gelegen op amper 2 minuten rijden van de E40 is dit appartement de ideale uitvalsbasis voor mensen die werken in Brugge, het binnenland of aan de kust. Jabbeke combineert de voordelen van een kleine provinciestad met een landelijke en pittoreske sfeer.

Vanuit dit appartement geniet u van een prachtig en uniek zicht op de stad (plus nieuw aangelegd park) en dit vanwege zijn zonnige terrassen, kortom een plek waar het uitzonderlijk wonen is in het bruisende stadsdeel van Jabbeke.

Bij het betreden van het penthouse valt meteen de overvloed aan natuurlijke lichtinval op door de talrijke raampartijen in de leefruimtes. De ruime woonkamer beschikt naast voldoende plaats voor de living ook over een handig bureau voor het thuis-of schoolwerk met zicht op het centrum van Jabbeke. De ruimtes werden optimaal benut met inbouwkasten van het gerenommeerde Diapal. Aan opbergruimte dus geen gebrek, want het appartement beschikt tevens over een private berging.

Vanuit de living vindt u toegang tot het eerste terras waar u van 's ochtends tot 's avonds kunt ontspannen in het zonlicht. De zeer kwalitatieve keuken, aangelegd met een epoxy gietvloer, werd geplaatst door Diapal en is voorzien van een nieuwe AEG oven en induct…

Get in touch