Apartment for sale

440000€

3 bedrooms 104 square meters

Immoweb code : 20267127
Immoweb code : 20267127

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
104 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wonen in alle luxe, op een boogscheut van het centrum van Hove, maar toch te midden van het zalige groen: dat is Residentie 'Hortensiahof'. Dit ruime appartement met prachtig zicht laat je genieten van rust en groen maar is toch gelegen vlakbij het centrum met tal van winkels, scholen en openbaar vervoer. Landschapspark Frijthout"
ligt op 5 minuten wandelafstand.

Hortensiahof bestaat uit 32 appartementen en penthouses, ondergebracht in twee gebouwen met drie bouwlagen, aan de rand van een voor bewoners toegankelijke parktuin, die gebaseerd is op het concept van de Engelse landschapstuin.

Het appartement op de gelijkvloerse verdieping beschikt over een ruime leefruimte met open keuken en grote raampartijen met een uitzonderlijk zicht op de groene parktuin. De open keuken is voorzien van alle nodige toestellen. Verder heeft het appartement drie slaapkamers, een ruime badkamer met wastafel, toilet en ruime inloopdouche, een berging/wasplaats, aparte vestiaire en een terras (NW).

Het appartement heeft een zeer gunstig EPC A, conforme elektrische keuring, een lift en is rolstoelvriendelijk. Alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken.
Er zijn twee ondergrondse autostaanplaatsen verplicht bij aan te kopen aan €17.500/plaats en er is een private kelderberging in de ondergrondse garage.

Dit uitzonderlijke appartement is te koop voor €440.000.
Ook benieuwd naar de rust en het prachtige zicht? Contacteer ons en maak snel je afspraak via 0478 010 010 of [email protected].

Get in touch