Apartment for sale

249000€

2 bedrooms 100 square meters

Immoweb code : 20171481
Immoweb code : 20171481

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
RICHTPRIJS (*): Het dakappartement is gelegen in een kleinschalige residentie, waardoor er geen syndicuskosten zijn! Op wandelafstand van de markt van Hooglede met alle winkels, scholen en voorzieningen vlakbij! Bovendien zijn er dankzij de centrale ligging van het appartement vlotte verbindingen naar nabijgelegen steden en is zelfs op slechts 10 minuten de op- en afrit van de autostrade!

Indeling van het appartement:
Binnenkomen doen we meteen in het hart van het appartement. Wat er meteen opvalt is de grote natuurlijke lichtinval dankzij de grote en vele raampartijen. Het appartement is bovendien afgewerkt en gerenoveerd tot in de nok, wat een aangenaam ruimtegevoel geeft.
De ingerichte keuken garandeert het hedendaags comfort dankzij de toestellen: ingebouwde vaatwas, ingebouwde oven, ingebouwde frigo, ingebouwde dampkap, kookplaat... Palend aan de keuken is een praktische berging terug te vinden. Hier is nog mogelijkheid tot het plaatsen van een extra microgolf, diepvries en uiteraard stockage. Vanuit de keuken komen we naadloos in de open leefruimte. Deze bestaat enerzijds uit een ruime eetplaats en anderzijds de gezellige zithoek. Vanuit overal in het appartement kan men genieten van een panoramisch zicht over Hooglede, tot in Roeselare! Vanuit de leefruimte is er toegang tot het terras van maar liefst 13m2! Dit moet nog voorzien worden maar kan dan zelf ingedeeld worden.
Verder is nog een apart gastentoilet met ernaast de praktische badkamer. De badkamer werd voo

Get in touch