Apartment for sale

345000€

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 20217982
Immoweb code : 20217982

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Available date : 09/01/2025
Floor : 2

Description

PENTHOUSE OP UITSTEKENDE LOCATIE

Penthouse te koop

Dit exclusieve penthouse biedt een zeldzame combinatie van luxe, comfort en een perfecte locatie. Gelegen op de bovenste verdieping van een modern gebouw, geniet u van panoramische uitzichten, terwijl u profiteert van een uitstekende bereikbaarheid. Met twee ruime slaapkamers, twee grote terrassen en imposante raampartijen die de woonruimtes overspoelen met natuurlijk licht, is dit appartement de ideale plek om te ontspannen en te genieten.

De twee ruime terrassen, gelegen aan beide zijden van het appartement, zorgen ervoor dat u op elk moment van de dag van de zon kunt genieten. De royale leefruimte met grote ramen biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar creëert ook een gevoel van openheid en vrijheid.
Het penthouse is bovendien energiezuinig, met een uitstekende EPC-score, wat resulteert in lagere energiekosten en een aangenaam binnenklimaat.

Een ander groot pluspunt is de inbegrepen parkeerplaats, zodat u altijd verzekerd bent van een veilige en handige plek voor uw voertuig, direct bij de woning.

Het appartement is gesitueerd tussen Bilzen en Tongeren en op een steenworp afstand van de autostrade, waardoor u eenvoudig en snel toegang heeft tot zowel omliggende steden als belangrijke verkeersroutes.
Dit penthouse biedt een unieke kans om te wonen in een ruime, energiezuinige woning met een fantastische ligging en eigen parkeerplaats. 

Voor een bezoek of meer info neem dan contact op met [email protected]...
Renovation obligation: NOT_APPLICABLE

Get in touch