Apartment for sale

175000€

3 bedrooms

Immoweb code : 20046737
Immoweb code : 20046737

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
Floor : 2

Description

OPGEFRIST APPARTEMENT MET 3 SLK EN GARAGE

Dit keurig gerenoveerde 3-slaapkamer appartement met een bewoonbare oppervlakte van 104 m² bevindt zich op de tweede verdieping van residentie Goya, gelegen aan de Groenstraat 93.

Op ongeveer anderhalve kilometer ligt het gezellige centrum van Hoeselt, waar alle dagelijkse benodigdheden te vinden zijn. De buurtwinkel is slechts enkele honderden meters verderop. Het centrum van Bilzen is binnen drie kilometer te bereiken. Steden als Hasselt, Genk en Diepenbeek zijn vlot bereikbaar dankzij de nabijgelegen oprit van de E313.
Het appartement, oorspronkelijk gebouwd in de jaren 80, is recentelijk opgefrist en gerenoveerd. De ramen zijn vernieuwd in 2021 en 2023, en de keuken is volledig gemoderniseerd.

Indeling:
Gemeenschappelijke inkomhal met trap
Inkomhal met gastentoilet
Ruime woonkamer
Moderne, volledig uitgeruste keuken met oven, koelkast, kookplaat, vaatwasser en voorzieningen voor een wasplaats
Badkamer met bad en lavabo
Drie ruime slaapkamers
Individueel afsluitbare garage achter het gebouw

EPC: 538 kWh/m² per jaar - label F, waardoor er een renovatieverplichting geldt. (Meer informatie: Renovatieverplichting voor residentiële gebouwen)
Na het vervangen van de elektrische verwarming door een condenserende hoogrendementsketel op aardgas met radiatoren, kan de EPC-score dalen naar 230 kWh/m² per jaar - label C.

Aardgas is al tot in de gemeenschappelijke delen gebracht, waardoor een aansluiting mogelijk is. In overleg met de Vereniging v...
Renovation obligation: unknown

Get in touch