Apartment for sale

* 289000€

2 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 20227015
Immoweb code : 20227015
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In de Don Boscostraat 45 te Hechtel realiseren we momenteel de bouw van een kleinschalige residentie bestaande uit 3 energiezuinige nieuwbouwappartementen. Omwille van de centrale ligging in Hechtel-Eksel dichtbij de rustgevende natuur is dit een toplocatie. De residentie is in volle aanbouw en we verwachten deze op te leveren in de zomer van 2025.

Concreet stellen we een gelijkvloers appartement voor van 103 m² dat beschikt over 2 slaapkamers, een ruim terras en een tuin. De indeling is als volgt: een inkomhal, gastentoilet, leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, ruime berging, tuin en terras. Aan de achterkant van de residentie realiseren we tevens een overdekte carport, tuinberging en een extra private autostaanplaats.

Het appartement wordt uitgerust met vloerverwarming, ventilatie type D en zonnepanelen en zal afgewerkt worden met kwaliteitsvolle materialen. De koper beschikt over een mooi budget om zelf de sanitaire toestellen, keuken, binnendeuren en vloerafwerking te bepalen. Aangezien de residentie momenteel in aanbouw is, is er veel inspraak inzake afwerking mogelijk!

Als lokale kleinschalige projectontwikkelaar (Vader en zoon) staan wij zelf in voor het ontwerp, realisatie, verkoop en oplevering van deze residentie zonder tussenpersonen.

Het appartement wordt aangeboden vanaf 289 000 euro exc kosten. Voor alle informatie omtrent prijs, concrete plannen of een werfbezoek kan u contact opnemen via [email protected] of op het nummer 0478 46 12 38.

Get in touch