Apartment for sale

* 277000€

2 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 20225506
Immoweb code : 20225506
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
97 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In het hart van Harelbeke wordt momenteel een nieuw en opwindend project gerealiseerd. Het omvat in totaal 18 appartementen, verdeeld over vier verschillende types. Zo zijn er 4 gelijkvloers, 4 dakappartementen en 10 daartussen. Deze diverse woonmogelijkheden bieden voor elk wat wils en zorgen voor een gevarieerde en levendige gemeenschap, zowel geschikt voor de residentiele bewoner als de investeerder.

De appartementen variëren in grootte, met bewoonbare oppervlaktes van 53 m2 tot 97 m2. Dit maakt ze geschikt voor zowel alleenstaanden, koppels als gezinnen. De 1 tot 2 slaapkamers zorgen ervoor dat er voor iedereen voldoende ruimte is om comfortabel te wonen.
Het project is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. De moderne architectuur en hoogwaardige afwerking zorgen voor een luxueuze uitstraling. Elk appartement beschikt over een eigen terras of balkon, waardoor de bewoners kunnen genieten van het buitenleven en het uitzicht op de omgeving.
Daarnaast is er ook aandacht besteed aan duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo worden de appartementen voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van isolatie, verwarming en ventilatie.

Dit project biedt niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook een ideale ligging. De appartementen liggen op een steenworp afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden (de Gavers, de leieboorden). Bovendien zijn steden als Kortrijk, Gent en Brugge vlot bereikbaar.
Kortom, dit project in Harelbeke bied

Get in touch