Apartment for sale

575000€

2 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11383182
Immoweb code : 11383182

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
Floor : 6

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In landelijke omgeving, niet ver van de plaats Essen en nabij Wildert gelegen, exclusief, riant penthouse op de zesde verdieping met uniek, schitterend, weids uitzicht, zonnig terras, eigen garage, carport, berging en parkeerplaats.

RESIDENTIE ZILVERHOEK!

Een brochure met meer foto's, de indeling en uitgebreidere informatie over dit exclusieve penthouse kunt u via Van der Eijken Makelaardij (tel.: 0476 87 68 90 of email: [email protected]) opvragen of bekijk de unieke website: www.antwerpsesteenweg57a006.be

TWEE BALKONS/DAKTERRASSEN MET SCHITTEREND, WEIDS UITZICHT!

Afwerking:
Dit zeer goed geïsoleerde penthouse is voorzien van triple dubbele beglazing (U waarde 0,6), aluminium kozijnen, elektrische zonnescreens in woonkamer, keuken en badkamer, en elektrische verduisterende screens in de slaapkamers. Verder is het hele appartement voorzien van vloerverwarming en diverse airco’s. De luxe keuken is royaal voorzien van diverse apparaturen, kookeiland en ook de luxe, zeer complete badkamer is zeer royaal.

Ligging:
Dit luxe appartement is gelegen op ca. 4 km van Essen en circa 12 km van Roosendaal. Het kerkdorp Wildert ligt op 1 km en beschikt over een treinstation. De omgeving is zeer landelijk en vanuit het appartement heeft u over alle windstreken een uniek, schitterend, weids uitzicht. Diverse uitvalswegen richting Antwerpen en de randstad in Nederland zijn snel bereikbaar.

Get in touch