Apartment for sale

274000€

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 20045907
Immoweb code : 20045907

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. JACQ. Real Estate stelt u met veel enthousiasme dit lichtrijke, gerenoveerd appartement voor!

Dit stijlvolle appartement gelegen in het rustige en groene Edegem biedt een woonoppervlakte van circa 95m². Het appartement omvat een ruime, lichte woonkamer met een moderne, comfortabele zithoek en een eetkamer die dankzij de grote raampartijen geniet van veel natuurlijk lichtinval. De strakke, eigentijdse keuken is volledig ingericht met alle apparatuur.

Er zijn twee ruime slaapkamers beschikbaar. Beiden slaapkamers stralen rust door het groene uitzicht. U vindt ook nog een derde kamer die polyvalent gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een hobbykamer, speelkamer, dressing, of zelfs een extra bergruimte.
De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, een enkele lavabo en voldoende plek voor een wasmachine en droogkast.

Het appartement beschikt over een eigen privé terras maar wil je écht van de zon genieten? Neem dan plaats in de gemeenschappelijke tuin!

Bij het appartement hoort eveneens een privé garagebox en is verplicht bij aan te kopen voor 25.000 euro.

TROEVEN:
* Zeer gunstig EPC (A)
* Lage gemeenschappelijke kosten
* Invalswegen, winkels en scholen nabij
* Ruime kelderberging
* Gemeenschappelijke, zuidgerichte tuin

Wil je eens een kijkje komen nemen?
Neem dan snel contact op via [email protected] of 0470 92 44 42

Get in touch