Apartment for sale

138000€

1 bedroom 42 square meters

Immoweb code : 20049204
Immoweb code : 20049204

Overview

1 bedroom
1 bathroom
42 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Bent u op zoek naar een uitstekende investering of een knusse plek om zelf te bewonen? Dit op te knappen appartement, centraal gelegen in het hart van Duffel-Oost, biedt u de perfecte mogelijkheid!
Dankzij de dakrenovatie en isolatie is deze studio energiezuinig, zo beschikt het over een label B. Dit betekent lagere energiekosten en een duurzame levensstijl.
Bij het binnenkomen in de kleine hal heeft u directe toegang tot alle ruimtes. De slimme indeling maakt optimaal gebruik van de beperkte oppervlakte, waardoor elke vierkante meter nuttig wordt ingezet.
Met wat opfrissingswerk kan dit appartement eenvoudig worden omgetoverd tot een gezellige en moderne plek, dit biedt u de mogelijkheid omhet appartement volledig naar eigen smaak in te richten.
Vooraan het appartement vindt u een lichte woonkamer met een open keuken. Deze ruimte is ideaal om te ontspannen en te genieten van uw maaltijden.
De badkamer is praktisch ingericht en achteraan bevindt zich de rustige slaapkamer, perfect voor een goede nachtrust.
In de kelder heeft u de beschikking over een private kelderberging, handig voor het opbergen van extra spullen.
Dit appartement is niet alleen ideaal voor wie een rendabele investering zoekt om te verhuren, maar ook voor wie op zoek is naar een eigen stekje.
Wacht niet langer en grijp deze kans om te investeren in een appartement met potentieel en goed rendement. U kan ons contacteren via [email protected]

Get in touch