Apartment for sale

299000€

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 20021204
Immoweb code : 20021204

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Meer info : Https://dco337.wixsite.com/duplex-diepenbeek

Woon je graag rustig maar toch midden in het levendige centrum van Diepenbeek met zijn terrasjes en winkels op loopafstand, dan is dit duplex appartement zeker iets voor jou.

Gebouwd in 2012 en grondig gerenoveerd in 2019 woon je hier rustig met een woonoppervlakte van 110 m² met alle comfort en luxe.

Via de lift kom je op het grote gemeenschappelijke terras waar zich de ingang bevind en je via de hal , waar ook het toilet is, zo de leefruimte binnenstapt.

Vanuit de woonkamer met veel licht stap je zo op het voorste terras. De aangrenzende, open, moderne keuken met hoogwaardige toestellen is super comfortabel. Ook de ruime berging naast de keuken is handig. Als pluspunt is de woonkamer voorzien van airco.

2 slaapkamers op deze verdieping kan je desnoods ook gebruiken als studeer-, werk- of hobbykamer. Vanuit één van deze slaapkamers heb je ook toegang tot het voorste terras.

De master bedroom bereik je via een trap met ernaast de afgewerkte luxueuze badkamer met dubbele wastafels en inloopdouche.

Op 30 meter van je voordeur is er parking voor 20 wagens. Je fiets(en) plaats je in de fietsenberging in de garage. Op 500 meter is een Carrefour, Lidl, Action , Kruidvat, Brico enz.. Ook het treinstation in de buurt is zeker een pluspunt.

Door de goede isolatie, de dubbele beglazing en het feit dat je ingesloten zit, hou je de verwarmingskosten op gas onder controle.

Https://dco337.wixsite.com/duplex-diepenbeek

Get in touch