Apartment for sale

199000€

2 bedrooms 83 square meters

Immoweb code : 20222618
Immoweb code : 20222618

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
83 square meters livable space
Floor : 4

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers op een toplocatie met terras!

Ligging:
Dit appartement geniet van een rustige en gunstige ligging, direct tegenover een park. Verscheidene scholen, winkels, restaurants en het openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Omschrijving:
Dit appartement bevindt zich op de 4e verdieping van een goed onderhouden gebouw aan de Eugeen Fahylaan in Deurne en biedt een prachtig groen uitzicht. Bij binnenkomst betreedt u een ruime hal die toegang biedt tot de slaapkamers, badkamer en woonkamer, waardoor dit het centrale punt van het appartement vormt.
De woonkamer is royaal van formaat en heeft een aparte keuken die via de leefruimte tebereiken is. In de hal vindt u een badkamer met ligbad en een apart toilet. Verder zijn er twee slaapkamers, waarvan de tweede slaapkamer directe toegang heeft tot het terras, dat op het zuiden gericht is. Dit betekent dat u de hele dag kunt genieten van de zon.
Dit appartement biedt een comfortabele woonomgeving met een praktische indeling, een aantrekkelijk uitzicht, ideaal voor wie op zoek is naar rust en gemak in Deurne.

Bijzonderheden

- Toplocatie!
- Gunstig EPC- B

Oppervlakte 83m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
A
G-score (gebouwscore)
A

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch