Apartment for sale

284000€

3 bedrooms 89 square meters

Immoweb code : 20188985
Immoweb code : 20188985

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
89 square meters livable space
Floor : 1

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Appartementen met drie slaapkamers, een tuin én een garagebox, die liggen niet voor het rapen, en al zeker niet op deze toplocatie. De basis is degelijk, groot, ruim en licht, nog verder op te frissen en naar je hand te zetten.
In een kleinschalig gebouw, op minder dan 500 meter van het Boekenbergpark vind je op de eerste verdieping dit appartement. In de ruime inkomhal heb je plaats om een grote vestiairekast te maken. De leefruimte vooraan is lekker ruim en licht, met een laminaatvloer, over de gevelbreedte ramen, een sierschouw en plaats voor een zithoek en een eethoek. Naast de leefruimte heb je een eerste slaapkamer, die je kunt gebruiken als bureau/kinderkamer/dressing.
De hal geeft ook toegang tot de betegelde badkamer met een douchecabine, een toilet, lavabo met spiegel en aansluiting voor je wasmachine. De ingebouwde keuken, op een vinylvloer, heeft een gasvuur, dampkap, spoelbak, vaatwasser en heel wat kastjes. Van hieruit stap je zo het overdekte terrasje op, dat via enkele trappen naar de tuin leidt. Die is groot en groen, oostgericht en heeft weinig inkijk.
De twee resterende slaapkamers liggen achter mekaar en bereik je ook via de hal, samen goed voor zo’n 34m²! Je kunt hier dus nog volop spelen met ruimtes samen te voegen of open te werken.
In de grote garagebox op het gelijkvloers parkeer je makkelijk 2 auto’s achter elkaar, met een extra staanplaats op de oprit.
Voor meer info: https://www.immovasta.be

Get in touch