Apartment for sale

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 20062376
Immoweb code : 20062376

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
90 square meters livable space
Available date : 12/11/2024
Floor : 3

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. IN OPTIE! Dit lichtrijk, energiezuinig (EPC B) appartement ligt op de 3de (bovenste) verdieping van een recent (2010), kleinschalig gebouw en verkeert in prima staat. Met een toplocatie op wandelafstand van het prachtige "Rivierenhof" kan u genieten van een groene omgeving alsook van het bruisende stadsleven. Winkels, parken, scholen, horeca, openbaar vervoer en invalswegen zijn vlakbij. Kortom, de ultieme plek voor een optimale balans tussen werk- en privéleven.

Inkom-/nachthal, toilet & wasruimte
U betreedt het appartement via de inkomhal met veiligheidsdeur. Hier bevindt zich ook het toilet en de wasruimte met HR CV-ketel (2022) en ventilatiesysteem.

Leefruimte & keuken
De riante woonkamer geniet een mooie lichtinval en is voorzien van airco en videofoon. De open keuken werd mooi geïntegreerd en omvat een keramisch kookvuur, dampkap, oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser.

Slaapkamers & badkamer
U beschikt over 2 ruime slaapkamers, de grootste is voorzien van airco en TV-aansluiting. De badkamer omvat een ligbad/douche, dubbel wasmeubel, spiegel met verlichting en handdoek-radiator.

Terras & kelder
Het zonovergoten ZO-terras is de ultieme plek om te genieten van een zomers aperitief of lekkere maaltijd. Een grote kelder met aansluitingen voor de wasmachine en elektriciteit is inbegrepen.

Mobiscore 9,1 - Individuele meters - EK conform - 2 x Airco - Laag KI - Ventilatiesys

Get in touch