Apartment for sale

159000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 11083506
Immoweb code : 11083506

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 3

Description

Appartement 3° verd. met 2 slaapkamers

Sorry, there is no English translation. Ligging:

Verder af te werken appartement op de 3° en hoogste verdieping (geen lift) centraal gelegen te Deurne vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en grote invalswegen. Tegenover het appartement bevindt zich het groendomein Rivierenhof en op korte afstand het sportcomplex Sportoase en het WijnegemShopping Center.

Indeling:

Het appartement omvat een inkomhal met vestiaire/bergkast, woonkamer (31 m²) met airco, laminaatvloer, sierschouw en recent pvc raam met hoogrendemenstglas,een degelijke ingerichte keuken met aansluitend het overdekte, afgesloten terrasje, een compacte badkamer met douche en apart toilet en 2 achter elkaar gelegen slaapkamers.

In het garagecomplexachter het gebouw (toegankelijk via een centrale toegangspoort) is er een extra brede garagebox beschikbaar (+ € 25.000)

Technische kenmerken:

Gunstig EPC B-label (geen renovatieverplichting), recente pvc ramen met hoogrendementsbeglazing, elektrisch bediend rolluik achteraan, warmtepomp (koelen en verwarmen) in woonkamer en 1 slaapkamer, elektriciteit conform, recente collectieve CV op aardgas, dak gebouw geïsoleerd (12cm)


GRATIS FULL COLOR BROCHURE MET PLAN EN FOTO'S OP AANVRAAG: ww.immodyck.be

Get in touch