Apartment for sale

189000€

2 bedrooms 143 square meters

Immoweb code : 20035048
Immoweb code : 20035048

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
143 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een ruim appartement In centrum Sint-Gillis-Dendermonde, met mogelijkheid tot aankoop van een stuk tuin? Dan is dit uw kans.

In de winkelstraat Sint-Gillislaan hebben we twee boveneenliggende appartementen te koop. Dit appartement op de eerste verdieping heeft een EPC D waardoor al je eerste uitgaven volledig kunnen gaan naar verfraaiing van deze woonst. Toplocatie wil meteen ook zeggen: dichtbij andere winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen en op een boogscheut van Dendermonde.

Indeling: 
GLV:  Inkomhal met gemeenschappelijke fietsenstalling (11m²) .
1steV: lichtrijk appartement met 2 ruime slaapkamers (21-19m²), een grote living (41m²) en een badkamer (5m²) met toilet.Verder zijn er een berging (6m²), overdekt terras (6m²) en een keuken (6m²) met aansluitend een luchtige veranda (9m²) die uitkijkt over de grote tuin die mogelijk met een trap verbonden kan worden tot een deel van de 256 m² tuin die afzonderlijk verkoopbaar is als geheel of deel door de koper van het gelijkvloers of de eerste verdieping. De kosten voor de aansluiting met de tuin zijn ten laste van de koper.

 

Ruim wonen in het centrum van Sint Gillis? Bel ons snel voor een bezoek.

Get in touch