Apartment for sale

3 bedrooms 105 square meters

Immoweb code : 20012273
Immoweb code : 20012273

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
105 square meters livable space
Floor : 4

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit instapklaar en energiezuinig 3-slaapkamerappartement met terras en balkon op de vierde verdieping bevindt zich in het centrum van Deinze, vlakbij het station en de belangrijke invalswegen.
We betreden het appartement via de inkomhal met gastentoilet. De eet- en leefruimte baadt in natuurlijk licht dankzij het grote schuifraam dat uitgeeft op het balkon, waar men van de buitenlucht kan genieten. Aanpalend is de keuken, voorzien van strakke, witte kasten en moderne apparatuur en heeft voldoende ruimte voor een eethoek.
De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, een dubbel badkamermeubel en voorziening voor de wasmachine en droogkast. Een groot pluspunt zijn de drie volwaardige slaapkamers, waarvan 1 palend aan het zuid gerichte terras.
Bovendien zijn de ramen onlangs vernieuwd en een nieuwe condenserende gaswandketel, wat bijdraagt aan de lage energiescore.
Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een direct bewoonbare eigendom zonder nood aan renovatie.
Verplichte aankoop van de gelijkvloerse garagebox aan 30.000.
Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige appartement en contacteer ons op via 09/3800974 of [email protected]

Get in touch