Apartment for sale

375000€

2 bedrooms 88 square meters

Immoweb code : 20207974
Immoweb code : 20207974

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
88 square meters livable space
Floor : 4

Description

Exclusieve penthouse met rooftop terras!

Deze kleinschalige residentie, bestaande uit vier appartementen en een handelspand, biedt u de unieke kans om te wonen in een volledig gerenoveerd gebouw. Het pand is volledig gestript en opnieuw opgebouwd met de modernste technieken en hoogwaardige materialen, zodat u kunt genieten van hedendaags comfort in een stijlvolle omgeving.
Het duplex appartement op de vierde verdieping bieden wij met trots aan. Aan de voorzijde van het appartement, met uitzicht op de rustige straat, bevindt zich een ruim terras, bereikbaar via grote raampartijen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. De gezellige zithoek sluit naadloos aan op dit terras.
Centraal in het appartement bevinden zich de moderne, volledig ingerichte keuken en de stijlvolle badkamer, beide uitgerust met de nieuwste voorzieningen. De slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van het gebouw, biedt u een oase van rust. Via een trap bereikt u de bovenverdieping, waar zich een extra ruime slaapkamer bevindt en een extra zitruimte. Dit appartement beschikt in totaal over twee terrassen, wat zorgt voor een overvloed aan buitenruimte en schitterende uitzichten.
Een uniek kenmerk van dit appartement is de toegang: zowel via een trap alsook via een lift die rechtstreeks in het appartement uitkomt, wat bijdraagt aan het gevoel van privacy.
De verwarming en koeling worden verzorgd door een energiezuinige warmtepomp, zodat u altijd verzekerd bent van een aangenaam binnenklimaat.  Indien gewe...
Renovation obligation: unknown

Get in touch