Apartment for sale

* 475000€

2 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 10593198
Immoweb code : 10593198
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
Floor : 1

Description

Nieuwbouwresidentie op TOPligging met 4 app en 4 woningen

Residentie Mona is zeer centraal en toch rustig gelegen op de hoek van de Annutiatenstraat en de Baliestraat, op 100m van de Brugse reitjes!
Deze rustige omgeving, de directe nabijheid van alle voorzieningen (winkels, horeca, scholen, instanties..) en de vlotte verbinding naar de E40 en E403, zorgen alvast voor een TOPlocatie!

Het appartement M101 is gelegen in de Baliestraat 15 en heeft volgende indeling: 
Inkom met vestiairekast, berging, lichtrijke leefruimte uitgevend op het ruim en zuidgericht terras (10m²), volledig geïnstalleerde keuken met eiland, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel, toilet apart. Een ruime garage kan extra aangekocht worden en is gelegen op verdieping -1. (toegankelijk via de lift)

Dit project wordt uiterst energiezuinig en volgens de toekomstige normen gebouwd met oa. individuele warmtepompen en zonnepanelen. (Epeil max. 30)

De Brugse promotor Christiaens Projects en klasse-8 aannemer Christiaens Bouwonderneming zullen dit project in goede banen leiden om finaal op te leveren in het voorjaar van 2025.
Hierbij kiest U als koper zelf de afwerking van uw woonst, waarbij U beschikt over mooie budgetten waarmee er bij gerenommeerde leveranciers een keuze gemaakt kan worden uit talrijke kwaliteitsmaterialen.

!!!!!!! Dankzij de tijdelijk verlaagde BTW-regels van 6% (ipv 21%) op nieuwbouw, kunnen wij u deze woonsten aan uiterst interessante voorwaarden aanbieden (voorwaarden te verkri...
Renovation obligation: NOT_APPLICABLE

This property is part of the project Residentie Mona

Get in touch