Apartment for sale

3 bedrooms 125 square meters

Immoweb code : 20040137
Immoweb code : 20040137

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
125 square meters livable space
Floor : 1

Description

Zeer verzorgd en gezellig appartement met 2 à 4 slpk's, t...

Zeer verzorgd en gezellig appartement met 2 à 4 slpk's, tuin én 2 garages!

Dit appartement is gelegen op de grens van Deurne-Zuid en Borsbeek, in een rustige residentiële wijk, doch vlakbij winkels, parken, openbaar vervoer en grote invalswegen.

Het appartement zelf is gelegen op de eerste verdieping. U komt binnen via de inkomhal die toegang biedt tot de verschillende ruimtes.
De woonkamer situeert zich vooraan, samen met de geïnstalleerde keuken. Zowel de hal als de woonkamer werden voorzien van een warme parketvloer.
De twee slaapkamers, beiden met ingemaakte kasten, bevinden zich achteraan. Het terras is toegankelijk via de tweede slaapkamer en van daaruit is er tevens een trap naar de tuin.
Verder omvat het appartement nog een volledig betegelde (gerenoveerde) badkamer met inloopdouche, alsook een apart toilet.

Maar, hier eindigt het niet.

De gelijkvloerse verdieping behoort tevens tot het appartement (uitgezonderd van de rechterhelft van de inpandige garage).
Hier bevindt zich een grote ruimte (+/- 43 m²) met onder andere een bureel en toilet. Ideaal als hobbyruimte of kan ook omgevormd worden tot één of zelfs twee extra slaapkamers.
Uiteraard heeft u ook van hieruit zicht én toegang tot de leuke tuin.

Tot slot is er nog een tweede garagebox aanwezig, gelegen in de Vleerakkerstraat. Deze garagebox is toegankelijk via het deurtje achteraan in de tuin en is optioneel bij aan te kopen aan € 25.000,00.

Pluspunten:
* Gunstig EPC
* Con...
Renovation obligation: unknown

Get in touch