Apartment for sale

349000€

1 bedroom 100 square meters

Immoweb code : 20153900
Immoweb code : 20153900

Overview

1 bedroom
1 bathroom
100 square meters livable space
Floor : 8

Description

Instapklaar één slaapkamer appartement met prachtig zonge...

Dit instapklare één slaapkamer appartement situeert zich op een unieke locatie in het midden van de Zeedijk. Via de leefruimte heeft u rechtstreekse toegang tot het volledig overdekt zuidgericht terras van maar liefst 27m2 waar u kunt genieten van zowel een zijdelings zeezicht alsook een open zicht over het hinterland. De zon komt op het terras vanaf de late voormiddag tot de zonsondergang.

Bij het binnenkomen van het appartement  begeeft zich voor u de ruime lichtrijke leefruimte en eetkamer met een volledige geïnstalleerde open keuken met zicht op het terras. Via de leefruimte is er toegang tot het terras via de 8 meter lange schuiframen waar u kunt genieten van zowel de namiddagzon, een zonsondergang als een lateraal zicht op zee. Gezien de grote leefruimte is het mogelijk hier een tweede slaapkamer te creëren. Verder in het appartement situeert zich de ene ruime slaapkamer let aanpalend terras. Er is tevens een extra slaapmogelijkheid (voor 2 personen) in de leefruimte via het uitrekbaar bed.

Verder beschikt het appartement over een ruime badkamer met zowel douche/bad en een dubbele lavabo. -

De eigenaar biedt u de mogelijkheid tot het aankopen van een enkele en/of dubbele staanplaats. (€42.000 of €79.000). Daarnaast kan ook een ruime kelder extra aangekocht worden (€28.000). Deze bieden een hoog rendement die aangetoond kan worden via het huurcontract. Dit appartement wordt bemeubeld verkocht.

Dit appartement is gelegen op de achtst...
Renovation obligation: unknown

Get in touch