Apartment for sale

295000€

3 bedrooms 305 square meters

Immoweb code : 20018784
Immoweb code : 20018784

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
305 square meters livable space
Floor : 0

Description

Appartement (172m2) dichtbij de zee: renovatiemogelijkhe...

Op zoek naar een ruim gelijkvloers appartement vlakbij de zee? Naar een flat die je bovendien zelf kan indelen en waar jij je eigen stempel op kan drukken? Dan is de renovatie van dit ruime en lichtrijke appartement, gelegen in een residentiële buurt in het prachtige Blankenberge, precies de uitdaging waar jij naar verlangt.
Locatie, locatie, locatie – de sleutel tot comfort en praktisch gemak. Dit appartement heeft het allemaal! Gelegen op wandelafstand van het strand, de zee, het centrum en het openbaar vervoer, biedt dit pand zowel de rust van een residentiële buurt als de nabijheid van alle essentiële voorzieningen.
Bij binnenkomst in de flat word je verwelkomd door een ruim terras aan de achterkant, gevolgd door een tuin van circa 100m2. Dit biedt jou de mogelijkheid om buiten te genieten van het heerlijke weer en een eigen groene oase te creëren.
Wat dit appartement echt onderscheidt, is de extra grote ruimte van maar liefst 133m2, in de kelder. Hier heb je volop ruimte om al je spullen netjes op te bergen en je leefruimte vrij te houden.
Zoals eerder vermeld, heeft dit gelijkvloers appartement een complete make-over nodig. Maar dit is een kans voor jou om het te transformeren naar jouw droomwoning. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kan ervoor kiezen om het gehele gelijkvloers in te richten als je thuis en er een groot en luxueus appartement van te maken, voorzien van alle comfort die je maar wenst.
Het aantal slaapkamers is flexibel...
Renovation obligation: unknown

Get in touch