Apartment for sale

49 square meters

Immoweb code : 11308520
Immoweb code : 11308520

Overview

49 square meters livable space
Floor : 2

Description

Prachtige Studio met Terras

Welkom in Sea Garden Village, waar sereniteit en comfort samenkomen. We zijn verheugd om deze betoverende studio op het tweede verdiep aan te bieden, een oase van rust en elegantie.
Geniet van de middag- en avondzon vanaf je eigen aangename terras, een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de omgeving.
De studio is ruim opgezet en biedt een kwalitatieve afwerking die onmiddellijk in het oog springt. Een natuurstenen keukenblad voegt een vleugje luxe toe aan de functionele keukenruimte, terwijl de glazen deur naar de woonkamer een gevoel van openheid creëert, waardoor natuurlijk licht vrijelijk door de ruimte kan stromen.
Voorzien van luxaflex lamellen, kun je gemakkelijk de gewenste hoeveelheid licht en privacy regelen, terwijl je geniet van het comfort van je eigen thuis.
De studio wordt gemeubileerd verkocht, waardoor je direct kunt intrekken en kunt genieten van alle comfort en gemakken die het te bieden heeft.
Dit is een unieke kans om deel uit te maken van de exclusieve Sea Garden Village gemeenschap. Mis deze kans niet om deze prachtige studio te bezichtigen.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. 
Verkoop onder erfpacht

Renovation obligation: no

Get in touch