Apartment for sale

279000€

2 bedrooms 80 square meters

Immoweb code : 10967969
Immoweb code : 10967969

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
80 square meters livable space
Floor : 6
Link to the virtual visit

Description

Twee slaapkamer appartement met open zicht op het hinterl...

Dit instapklare moderne appartement heeft een uitstekende ligging op wandelafstand van zowel het strand als het centrum.

Bij het binnenkomen van het appartement via de ruime inkomhal tevens ook voorzien van ingemaakte kasten bevindt zich aan de linkerzijde de ruime lichtrijke leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken. Via de leefruimte, die voorzien is van een een kwalitatieve tegelvloer heeft u rechtstreeks toegang tot het zongericht terras waar u kunt genieten van een prachtig zicht over het hinterland. Aan de achterzijde van het appartement situeren zich de twee ruime slaapkamers beiden voorzien van veel lichtinval. Tot slot beschikt het appartement nog over een badkamer met ruime inloopdouche. 

Het appartement wordt elektrisch verwarmd. De eigenaar biedt u de mogelijkheid tot het aankopen van een garagebox in het gebouw op de -II (€60.000). De overname van de meubels is inbegrepen in de prijs.

Dit appartement is gelegen op de zesde verdieping en is bereikbaar met de lift. Dit appartement is bijgevolg de ideale investering en perfect gebruikt worden als vaste woonst of als tweede verblijf. 

Renovation obligation: unknown

Get in touch