Apartment for sale

289000€

2 bedrooms 90 square meters

Immoweb code : 20195260
Immoweb code : 20195260

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
90 square meters livable space
Floor : 2

Description

LICHTRIJK APPARTEMENT VAN 90,5M² MET 2 SLPK'S MET TERRAS...

LICHTRIJK APPARTEMENT VAN 90,5M² MET 2 SLPK'S EN TERRAS NABIJ CENTRUM BILZEN

Ontdek dit knappe appartement op de Tongersestraat 63 in Bilzen met twee slaapkamers en aangenaam terras in Residentie Boulevard. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en geniet een bewoonbare oppervlakte van 90,5 m² en een privatief terras van 9,38 m² met verzicht. Verder is er een privatieve autostaanplaats in de kelderverdieping mee inbegrepen in de verkoopprijs waardoor u uw wagen vlotjes en veilig parkeert. Een extra berging ter stockage is eveneens terug te vinden in de kelderverdieping van de residentie.

De ligging is ideaal: op korte afstand van het bruisende stadscentrum van Bilzen met al haar voorzieningen binnen handbereik. Op de Tongersestraat zelf bevinden zich alle gekende supermarkten en baanwinkels waardoor alle boodschappen eenvoudig gebeuren. In de residentie zelf bevind zich onder andere Aldi en Brico. Met een vlotte verbinding naar de autosnelwegen zijn de omliggende steden en gemeenten vlot bereikbaar. Er is eveneens voldoende parkeergelegenheid voor tweede wagens of bezoekers.

De indeling is als volgt: de gemeenschappelijke passerelle aan de voorzijde brengt u aan de privatieve inkomdeur van het appartement op de tweede verdieping. De centrale inkomhal geeft toegang tot alle kamers in het appartement met aan de straatzijde de twee slaapkamers dewelke voorzien van laminaat. Verder geeft de hal toegang tot het aparte toilet met handwas...
Renovation obligation: no

Get in touch